Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


s...9 2020-08-02 07:19
Dobry pokrowiec za małe pieniądze .Polecam
h...o 2020-08-01 16:52
Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczowy na czas transportu i szybko wysłany. Szczerze polecam.
K...2 2020-07-31 21:18
Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem, jakość jak na zdjęciach. Jedyne zastrzeżenie dotyczy formy przesyłki. Zakupiony towar został zapakowany do zwykłej koperty bąbelkowej, więc w trakcie transportu mogły z łatwością ulec uszkodzeniu, co z pewnością byłoby trudne do udowodnienia w przypadku reklamacji. Dostawa za pomocą paczkomatu Inpost.
w...l 2020-07-31 17:55
Super sprzedawca. Gorąco polecam.
k...o 2020-07-31 16:09
Rewelacyjna, szybka i przemiła obsługa. Na moją prośbę udało się wysłać paczkę w dniu zamówienia chociaż przemiła Pani tego nie gwarantowała. Bardzo dziękuję.
M...x 2020-07-31 11:28
Jeden z produktów przyszedł uszkodzony. Po wysłaniu maila ze zdjęciem, po dwóch dniach przyszedł nowy produkt. Bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę. Oby więcej takich.
M...r 2020-07-31 09:56
Pełen profesjonalizm Zasłużony POZYTYW
p...8 2020-07-30 22:55
Super sprzedawca! Bardzo szybka wysyłka (co niestety nie jest jeszcze standardem u wszystkich sprzedawców). No i gratis dostałem ramkę do go-pro i sciereczke... Filtry dobrze leżą na obiektywie, dobre spasowanie, wygodny futerał do przechowywania. Reasumując, dziękuję i na pewno do Was wrócę! ;)
t...9 2020-07-30 22:52
I pilot i statyw sprawdzają się bardzo dobrze, jestem zadowolona. Bardzo serdecznie dziękuję Pani Kamili za pomoc, życzliwość, cierpliwość i uczynność, śmiało mogę powiedzieć, że wykraczały one poza standardy. Choć miałam takie małe zamówienie, kupując u Pani Kamili czułam się ważnym klientem. Dziękuję za sprawne, rzeczowe działanie, dzięki Pani niespodzianka udała się. Kontakt ze sklepem i obsługę klienta oceniam wzorowo, wielki plus , wielkie dzięki. Barbara z Poznania.
m...x 2020-07-30 20:04
Statyw dobrej jakości jak na tą cenę. Polecam dla amatorów.
B...n 2020-07-30 16:29
Super szybka przesyłka. Wzmacniacz super. Polecam!
b...z 2020-07-30 10:47
Polecam , wszystko gładko i szybko
t...2 2020-07-30 10:24
Wszystko zgodnie z zamówieniem.Kontakt z dostawca bardzo dobry.Polecam sprzedającego.
A...5 2020-07-29 23:16
Polecam! Towar zgodny z opisem, najwyższej jakości. Sprawna bardzo szybka realizacja. Zachęcam do zakupów!
m...o 2020-07-29 22:50
Zobaczymy za jakiś czas
V...1 2020-07-29 22:39
Jestem pod wrażeniem rzetelności firmy SystemBank i profesjonalizmu jej pracowników. Polecam.
j...6 2020-07-29 22:19
Wszystko zgodnie z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczona na czas transportu. Szybka dostawa. Polecam!
I...k 2020-07-29 19:29
Statyw bardzo fajny, tylko pilot miał problemy z komunikacją z androidem 9
m...6 2020-07-29 11:22
jak za tą cene super
n...r 2020-07-28 23:08
Rozsądne ceny, błyskawiczna dostawa. Polecam
K...z 2020-07-28 14:14
Kolejne zakupu w tym miejscu i kolejny raz transakcja przeprowadzona wzorowo. Dobry kontakt mailowy, sklep stacjonarny przygotowany na obsługę w czasie pandemii. Duży wybór produktów. Ceny nieco powyżej średniej ale za jakość obsługi warto dopłacić.
C...2 2020-07-28 11:01
Zaszła pomyłka z wysyłką, natomiast sklep szybko zajął się wymianą, przez co nie miałam większych problemów ze zwrotami.
m...2 2020-07-28 07:57
sama klapka nie jest metalowa ale plastikowa. tak czy inaczej to jest to czego oczekiwalem. cena mimo ze najtansza na Allegro za co dziekuje i tak wydaje mi sie wygórowana za kawaleczek plastiku lecz to nie wina sprzedawcy ale chinczyka producenta :) Pozdrawiam sprzedawce i dzieki za gratis sciereczke, przydaje sie :) POLECAM NA 200%
d...l 2020-07-27 21:52
wszystko super. dzieki
j...8 2020-07-27 18:05
jeden minus za rozlany płyn w kopercie butelka źle dokręcona przez co trochę płynu się wylało. Reszta zakupów ok
S...3 2020-07-27 18:00
Zakupiłem do NOTE9. Trzeba bardzo uważać przy montażu telefonu w uchwycie, żeby szczęki dobrze złapały telefon bo inaczej - zbieracie telefon z podłogi. Uchwyt dość szybko się zamyka wiec na 100% za 1 razem nie uda Wam się umieścić prawidłowo telefonu. Cała reszta SUPER, ładowanie indukcyjne działa bezproblemowo. Trochę treningu i uchwyt jest bez wad..:D:D:D
m...d 2020-07-27 13:03
Wszystko zgodne z opisem, polecam!
s...1 2020-07-26 23:19
Rzetelny sprzedawca.
z...l 2020-07-26 21:43
Produkt zgodny z opisem. Sprawna przesyłka. Polecam
C...8 2020-07-26 11:02
jest wszystko ok....
m...7 2020-07-26 07:39
Towar zgodny z opisem. Extra się prezentuje. Wysyłka expresowa.
C...9 2020-07-25 21:57
Polecam sprzedawce szybciutka wysylka :)
C...3 2020-07-25 17:41
Dobrze wykonany, solidny jak profesjonalny sprzęt
g...z 2020-07-24 21:16
To moje kolejne zakupy, wszystko sprawnie szybko i co najważniejsze dla mnie towar bardzo dobrej jakości za przystępną cenę. Polecam z pełną świadomością zakupy w Systembank nigdy się nie zawiodłem.
f...a 2020-07-24 19:46
Wszystko zgodne z opise. Dziękuje i POLECAM
k...9 2020-07-24 16:03
bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą szybka wysyłka produkt wysokiej jakości w eleganckim i małym opakowaniu
C...9 2020-07-24 15:42
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, polecam Systembank.
E...w 2020-07-24 12:27
Wszystko w porządku, towar dostałam szybko, dobrze zapakowany, nieuszkodzony.
w...y 2020-07-24 10:56
Bardzo dobra obsługa. A nawet rewelacyjna! Rozwiązują wszystkie problemy kupujących.
k...7 2020-07-24 07:06
Polecam. Wszystko szybko i sprawnie!
l...f 2020-07-24 06:29
świetny sprzedawca, kolejne zakupy, zawsze bez problemów i na czas
n...r 2020-07-24 01:55
Rozsądne ceny. Szybka dostawa.
n...r 2020-07-24 01:55
Dobry sprawdzony sprzedawca. Polecam.
k...2 2020-07-23 23:33
Profesjonalna obsługa. Polecam!
C...5 2020-07-23 21:27
Bardzo ładne i eleganckie:)
C...3 2020-07-23 20:49
Bardzo szybka wysyłka, bardzo miła i pomocna obsługa klienta, brawo! Dziękuję za transakcję :)
k...5 2020-07-23 19:54
Super. Uratował życie po zgubieniu oryginału
m...m 2020-07-23 18:06
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa. Przesyłka zawierała miły i przydatny drobiazg-prezent. Gorąco polecam sprzedawcę.
p...0 2020-07-23 18:02
Produkty zgodne z opisem, wszystko w porządku. Ze zwrotem jednego z produktów też nie było problemu i pieniądze wróciły na moje konto. Polecam.
C...9 2020-07-23 17:08
Statyw fajnej jakości, szybka wysyłka, dobra cena, zdecydowanie polecam!
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2020-08-02 07:19

Dobry pokrowiec za małe pieniądze .Polecam

2020-08-01 16:52

Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczowy na czas transportu i szybko wysłany. Szczerze polecam.
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.