Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Środki Ochrony Zdrowia
+EASYPIX
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


a...a 2020-11-26 22:45
Transakcja przebiegła prawidłowo. Szybka wysyłka . POLECAM!!!
C...5 2020-11-26 21:10
Jak zawsze wszystko ok
m...d 2020-11-25 22:18
Fenomenalnie szybka realizacja zamówienia, tak trzymać
k...1 2020-11-25 20:34
Super szybkie zakupy. Właśnie takiej realizacji zamówienia można dzisiaj sobie życzyć, zamawiasz-płacisz i jutro odbierasz. Bardzo dziękuję. Jeszcze wrócę !
C...1 2020-11-25 17:58
wszystko w porzadku, statyw dobrej jakości, zwłaszcza w tym przedziale cenowym
w...0 2020-11-25 17:43
Błyskawiczna dostawa. Dobry kontakt ze sprzedającym.
n...r 2020-11-24 00:10
Dobry sprawdzony sprzedawca
g...7 2020-11-23 21:13
Polecam w 100% tego sprzedawcę !!! ;)
e...k 2020-11-23 15:33
Wszystko w porządku, expresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem, polecam !
m...7 2020-11-23 14:35
Wszystko oki towar zgodny ze zdjęciami i opisem pozdrawiam.
m...s 2020-11-23 14:17
Polecam. Towar dobrej jakości, szybka wysyłka.
l...2 2020-11-22 22:40
Jak najbardziej POLECAM.Bateria działa i to nawet lepiej niż oryginał .
L...r 2020-11-22 20:38
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem. POlecam 100%
C...7 2020-11-22 01:31
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
C...3 2020-11-20 14:44
Szybka wysyłka, zmówiony towar w 100% zgodny z ofertą.
2...k 2020-11-20 12:39
wszystko jest ok dziękuję za wszystko i pozdrawiam serdecznie
Q...a 2020-11-19 22:16
Profesjonalny kontrahent.
z...2 2020-11-19 20:32
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam! sprzedawcę
M...t 2020-11-19 19:42
Idealna i błyskawiczna obsługa
j...m 2020-11-19 15:57
Osłona ma luźny gwint uniemożliwiający jej trwałe zamontowanie na obiektywie
G...a 2020-11-19 13:43
Szybko i sprawnie, bez problemów. Towar zgodny z zamówieniem
R...1 2020-11-19 09:27
Bardzo szybko, dobrze zapakowane. Polecam
j...g 2020-11-18 21:52
bez zastrzeżeń mały minus za pasek wypornościowy
C...9 2020-11-18 20:52
Wężyki sprawdziły się w akcji
C...3 2020-11-18 16:11
Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony, otrzymałam na drugi dzień po zamówieniu (kurier).
E...1 2020-11-17 22:00
Bardzo dobrej jakości uchwyt do telefonu. Dobrze wykonany. Mocny. Stabilny. Polecam. Lampa pierścieniowa również bardzo dobrej jakości. Dobrze oświetla. Poręczna i podręczna. Również polecam.
M...7 2020-11-17 19:56
Przypasował do mojego projektora dopiero po lekkich modyfikacjach ( Philips Neo Pix Ace)
C...5 2020-11-16 20:41
Tanie, ale solidne rzeczy.
m...l 2020-11-16 15:25
Niezawodny i super towar
N...- 2020-11-16 14:46
Super, działa jak oryginał!
p...l 2020-11-16 13:28
bardzo dobra obsługa klienta. polecam!
l...i 2020-11-15 19:24
Wszystko w najlepszym porządeczku, przesyłka szybka i na czas
g...a 2020-11-15 16:49
Po drobnych perturbacjach (z mojej winy), mogę zdecydowanie polecić sprzedawcę. Wyróżnia się zdecydowanie proklienckim zachowaniem, świetnym szybkim kontaktem i rzetelnością. Po 5 gwiazdek we wszystkich kategoriach :-).
t...a 2020-11-15 15:57
Bardzo szybka wysyłka, wszystko bez zarzutu.
l...4 2020-11-15 08:51
Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawce!
C...3 2020-11-14 17:36
towar zgodny z opisem dotarł ekspresowo. dzięki.
d...2 2020-11-14 15:50
Polecam firmę systembank
m...0 2020-11-14 14:23
Nieco wolna dostawa ale poza tym wsystko ok.
O...l 2020-11-13 12:42
Wszystko poszło super szybko, wszystko działa
t...9 2020-11-12 20:12
Bardzo sprawna transakcja. Polecam
c...3 2020-11-12 15:02
Polecam, produkt super, dostawa perfekt :)
t...7 2020-11-12 10:08
Dziękuję za błyskawiczną wysyłkę. Polecam!
a...n 2020-11-12 02:10
Towar zgodny z opisem. Bardzo sprawna i szybka obsługa mailowa, jak również wysyłka towaru. Wszystko na plus.
W...j 2020-11-11 16:45
Fantastyczny kontakt i autentyczna troska o zadowolenie klienta. Jeszcze nigdy żaden sprzedawca tak szybko i czętnie nie pomagał mi w zakupie.
r...s 2020-11-11 09:52
Profesjonalnie. Dziękuje.
s...6 2020-11-11 09:34
Szybka wysyłka, doskonała jakość, polecam.
W...r 2020-11-10 19:49
Aparatu co prawda jeszcze nie używałam, ale przesyłka ekspresowo dotarła, paczka spakowana wzorowo, a statyw na te cenę doskonałej jakości. Jestem bardzo zadowolona, chrzestnicy też na pewno będzie! :)
l...4 2020-11-10 17:20
Wszystko ok. Szybka wysyłka. Dobrze zapakowane. W opisie jest, że jest to lekki statyw i taki jest. Ale nie jest to tak naprawdę zaletą. Cięższy jest bardziej stabilny. Ale ten jest mobilny i cena ok. Polecam w 100%
B...1 2020-11-10 12:17
Wszystko ok. szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim.
A...R 2020-11-09 14:32
Wszystko sprawnie i profesjonalnie, polecam.
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2020-11-26 22:45

Transakcja przebiegła prawidłowo. Szybka wysyłka . POLECAM!!!

2020-11-26 21:10

Jak zawsze wszystko ok
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.