Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+Środki Ochrony Zdrowia
+EASYPIX
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


F...a 2021-02-26 17:08
Super zakupy - obsługa i wysyłka towaru, polecam Sprzedającego.
m...3 2021-02-26 15:01
Towar, realizacja zamówienia, czas dostarczenia wysyłki - wszystko zgodne z opisem na Allegro. Bezproblemowy kontakt ze Sprzedawcą. Szczerze polecam! Dziękuję i pozdrawiam! :)
n...0 2021-02-26 11:08
Wszystko bardzo szybko i sprawnie - polecam
d...1 2021-02-26 07:20
Wszystko zgodne z opisem. SZYBKO I SPRAWNIE. POLECAM
m...9 2021-02-26 06:31
Witam Tak być powinno 100 % zaufania Gorąco wszystkim POLECAM I POZDRAWIAM
m...p 2021-02-25 17:32
Szybko, zgodnie z opisem. Polecam sprzedzwcę.
k...4 2021-02-25 14:48
Szybko i sprawnie tak jak powinno być. Pełen profesjonalizm sprzedającego. Polecam.
H...2 2021-02-25 10:31
Szybko, sprawnie, stała informacja o przesyłce.
C...3 2021-02-25 09:38
Produkt wykonany solidnie i estetycznie. Oferta sprzedającego byla przejrzysta. Korzystam z paczkomatu InPost wiec towar byl u mnie bardzi szybko
z...a 2021-02-25 09:24
Szybak wysyułka towar na piatke, polecam
K...o 2021-02-24 15:48
Wszystko super i sprawnie polecam gorąco!!!
w...7 2021-02-24 11:00
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym, zdecydowanie POLECAM!
k...7 2021-02-24 06:08
Dziękuję bardzo za szybką wysyłkę,
t...g 2021-02-23 21:15
bardzo dobra jakość wykonania.
w...d 2021-02-23 20:41
polecam, szybka realizacja
e...a 2021-02-23 13:26
Polecam. Kupuje u tego sprzedawcy już od lat, zawsze pełen profesjonalizm. :)
C...4 2021-02-22 23:05
Statyw jest bardzo fajny. Jego kilkukrotnie regulowana wysokość jest bardzo przydatna. Zdecydowanie polecam
S...0 2021-02-22 22:52
Szybka wysyłka, oraz informowanie klienta. Z mojej strony polecam
B...e 2021-02-22 22:33
Dziękuję i życzę powodzenia w biznesie !
e...r 2021-02-22 19:59
Szybka wysyłka, polecam!!!
m...a 2021-02-22 14:15
Szybka wysyłka i dostawa, polecam
t...4 2021-02-21 17:31
Szybka i sprawna transakcja. polecam
G...i 2021-02-21 16:29
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
P...u 2021-02-20 18:19
Wszystko super!!! Polecam
e...3 2021-02-20 11:49
wszystko zgodnie z opisem i błyskawiczna wysyłka , szóstka z plusem
m...k 2021-02-20 07:59
Wszystko ok! Ekspresowa wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam Sprzedającego!
o...z 2021-02-19 21:11
Pasuje ,zgodna z opisem.
a...8 2021-02-19 20:04
Osłona pasuje idealnie do obiektywu 18-55 mm VR. Zamiennik bardzo dobrej jakości. Polecam
a...1 2021-02-19 15:03
wszystko było O.K, polecam.
k...o 2021-02-19 13:05
Przesyłka wysłana tego samego dnia, którego była zamówiona. Paczka dotarła na następny dzień. Jakość bardzo dobra. serdecznie polecam ;)
m...t 2021-02-18 18:08
naprawdę bardzo dobry i wyrozumiały sprzedawca
g...4 2021-02-18 18:02
Szybko , sprawnie i bez najmniejszych problemów.POLECAM!!!
C...5 2021-02-17 22:56
Generalnie póki co włożyłem do kamerki akumulator... spasowanie mierno mizerne, będę musiał z akumulatorka pościągać etykietę by go odchudzić. No tu brakuje do oryginału sporo.
S...1 2021-02-17 21:17
Ekspresowa przesyłka, towar zgodny z opisem, wszystko jak należy. Polecam wszystkim tego allegrowicza. Wielki pozytyw.
p...1 2021-02-17 18:31
Polecam sprzedawcę. Bardzo szybko wysłany towar. Pozdrawiam
J...3 2021-02-17 14:19
Super, dzięki. Polecam!
b...6 2021-02-17 09:19
Bardzo dobry kontakt, wszystko zgodne z opisem i dobrej jakości. Polecam :)
z...7 2021-02-17 08:10
Wszystko OK! Dzieciaki uwielbiają mikrofon....ja mniej :)
j...0 2021-02-17 08:05
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
g...n 2021-02-17 02:05
Zamówiłem 2 sztuki, jedna okazała się być lekko uszkodzoną. Błyskawiczna wysyłka następnego, sprawnego egzemplarza bez konieczności odsyłania uszkodzonej. Wzorowa obsługa
m...y 2021-02-16 23:41
Super,wszystkim polecam gorąco
b...i 2021-02-16 23:08
Produkt dobrej jakości. Polecam.
l...7 2021-02-16 21:44
Wszystko OK. Dziękuje i Pozdrawiam!!!
p...5 2021-02-16 20:23
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam
p...s 2021-02-16 14:52
Wszystko wzorowo, polecam!
g...c 2021-02-15 16:38
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam!!!
M...9 2021-02-15 11:53
Szybko i prawidłowo
h...3 2021-02-14 20:40
Przyzwoite wykończenie jak na tę cenę.
L...5 2021-02-14 14:40
Urządzenie działa super, pomiary sprawdzają się.
J...4 2021-02-13 22:40
Bardzo szybko. Zgodnie z oferta! Polecam !
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 – 16:00

Tel. +48 65 512 06 03

E-mail:
zakupy@systembank.pl


Opinie

2021-02-26 17:08

Super zakupy - obsługa i wysyłka towaru, polecam Sprzedającego.

2021-02-26 15:01

Towar, realizacja zamówienia, czas dostarczenia wysyłki - wszystko zgodne z opisem na Allegro. Bezproblemowy kontakt ze Sprzedawcą. Szczerze polecam! Dziękuję i pozdrawiam! :)
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.